Θερμοδιάλυτο Φίλμ

Το MadeirAS Film είναι ένα θερμοδιάλυτο φίλμ, που κατασκευάζεται από 100 μικρόμετρων ή 30 μικρόμετρων Polyolefin - 100% φιλικό προς το περιβάλλον και δεν περιέχει φορμαλδεύδη.

Το MadeirAS Φιλμ έχει μοναδικά πλεονεκτήματα.
Αφαιρείται εντελώς με τη θερμότητα.  Λόγω της σύνθεσης του ,το MadeirAS Film είναι ένα εύχρηστο βοήθημα για το κέντημα για όλα τα είδη υφάσματος από ελαστικά μέχρι βαμβακερά. Με το MadeirAS φίλμ, υφάσματα, ακόμη και προβληματικά μπορούν να κεντηθούν χωρίς να ζαρώνουν, έτσι εξαλείφεται η αναγκαιότητα χρήσης σπρέι κόλλας.

MadeirAS 100 micron ιδανικό για κατασκευή κεντημένων σημάτων που είναι γεμάτα με κέντημα(ή και με τρύπες κενές) χωρίς να χρειάζεται να κοπεί με ψαλιδάκι γύρω- γύρω.

Οδηγίες για τη χρήση:
Το MadeirAS φίλμ είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την τεχνική "MadeirAS" (βλ. φυλλάδιο), αλλά και ως κανονικό υποστηρικτικό υφάσματος, είτε κάτω είτε πάνω από αυτό.

Το MadeirAS φίλμ απομακρύνεται γρήγορα με τη θερμότητα χρησιμοποιώντας είτε πρέσσα είτε σίδερο χειρός σε θερμοκρασίες 120°C-140°C, για λίγα μόνο δευτερόλεπτα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Make-Up MADEIRAS (100 Mikron):
Κύλινδροι 100m x 100Cm
Κύλινδροι 100m x 50 Cm

Make-Up MADEIRAS (30 Mikron):
Κύλινδροι 200m x 100Cmtechnogrec group

Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου