Υδατοδιάλυτα Φίλμ

AVALON 25 micron

Ορισμένα υφάσματα, ιδίως πλεκτά και πετσέτες, είναι αρκετά δύσκολο να κεντηθούν.
Τα υφάσματα αυτά μπορεί να είναι ελαστικά ή να έχουν τέτοια υφή, όπως η πετσέτα, που τα κεντήματα να φαίνονται σαν ελαττωματικά .

Χάρη στο Avalon αυτό μπορεί να αποφευχθεί. Το Avalon είναι ένα υδατοδιάλυτο φίλμ, το οποίο κόβεται και τελαρώνεται μαζί με το βασικό ύφασμα.
Όταν βρίσκεται μεταξύ του υφάσματος και του κεντήματος, το Avalon παρέχει την δυνατότητα να μην χρειάζεται πολύ πυκνές βελονιές ώστε να αποδοθεί σωστά το κέντημα. Το AVALON μπορεί έπειτα να αφαιρεθεί εύκολα και κάθε υπόλειμμα απομακρύνεται με ένα σίδερο ατμού η με το πρώτο πλύσιμο.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ AVALON:
Rolls of 100 m x 100 cm 


AVALON-Plus 300 micron

Στην ίδια "οικογένεια", όπως το AVALON, το υλικό AVALON Plus είναι πιο χοντρό και έχει μια πυκνή δομή:

- Το AVALON Plus είναι εύκολο να τοποθετηθεί - δεν γλιστρά!

- Το AVALON Plus μπορεί να κεντηθεί απευθείας (ΜΑΚΡΑΜΕ), χρησιμοποιώντας το σωστό πρόγραμμα κεντήματος.  Μόλις το νάιλον διαλυθεί στο νερό , μένει μόνο το κέντημα. Επί πλέον είναι ιδανικό για κατασκευή κεντητών σημάτων που είναι γεμάτα και κόβονται. 

- Το AVALON Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποστηρικτικό υλικό. Τοποθετείται μαζί με το βασικό ύφασμα και σταθεροποιεί το κέντημα.

Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι μετά την πρώτη πλύση του κεντητού το AVALON Plus διαλύεται τελείως χωρίς να μένει ίχνος, αφήνοντας την πίσω πλευρά του κεντήματος απόλυτα καθαρή.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ AVALONPlus:
Κύλινδροι 100mx 100cm
Κύλινδροι 100
mx  50cm

technogrec group

Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου