Η  TECHNOGREC  Δ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ εξειδικεύεται από το 1969 στο χώρο του κεντήματος κατασκευάζοντας σχέδια-προγράμματα για κεντητικές μηχανές και διαθέτουμε ένα αρχείο 10.000 έτοιμων σχεδίων και μπορούμε να κατασκευάσουμε ότι μας ζητηθεί από τους πελάτες μας .
   Από το 1996 σε συνεργασία με τις κλωστές Πεταλούδας ασχολούμαστε με την εμπορία κλωστών και υλικών κεντήματος του εργοστασίου MADEIRA  Γερμανίας διαθέτοντας την πλήρη γκάμα των προϊόντων που είναι απαραίτητα για μια βιοτεχνία κεντημάτων από νήματα ραιγιόν η πολυέστερ μέχρι εξειδικευμένα βοηθητικά υλικά εξυπηρετώντας οποιαδήποτε ανάγκη στο τομέα των κεντημάτων .
   Από τον Αύγουστο του 2009 η εταιρία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο του αμερικάνικου οίκου   Melco κατασκευαστή Αυτόματων Ψηφιακών Κεντητικών Μηχανών Amaya XTS και του Λογισμικού Design Shop. Η  Melco έφερε την επανάσταση στη διαδικασία παραγωγής κεντημάτων μέσω ψηφιοποίησης με την εφαρμογή Vector Graphics to Embroidery Assistant που επιτρέπει την εύκολη μετατροπή, οποιουδήποτε διανυσματικού αρχείου ώστε να ψηφιοποιηθεί σε  κέντημα.
   Από τον Νοέμβριο του 2012 είμαστε αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο της DTG κατασκευαστή ψηφιακών εκτυπωτικών απευθείας σε ενδύματα από το 2005. Ο νέος ψηφιακός εκτυπωτής DTG-M2 , που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2011 , με τη νέα τεχνολογία εκτύπωσης iQ Interweave , το σύστημα διαχείρισης λευκού μελανιού WIMS και το APCP σύστημα ενεργής προστασίας  κεφαλής εκτύπωσης DX5 της MUTOH άλλαξε τα δεδομένα ψηφιακής εκτύπωσης απευθείας σε ένδυμα.
 Τα μηχανήματα PRE JET και JET SPRAY της DTG κάνουν την διαδικασία PREATMENT στα σκουρόχρωμα ενδύματα , απλή , ασφαλή και σωστή ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .
  Επίσης διανέμουμε θερμικές πρέσες , μελάνια και αναλώσιμα εκτυπώσεων.
  
   Η εταιρία μας παρέχει πλήρεις υπηρεσίες στη βιομηχανία διακόσμησης ενδυμάτων, εξυπηρετώντας από μικρές νέες επιχειρήσεις που ξεκινούν με τη διακόσμηση ενδυμάτων (καταστήματα τουριστικά , μαγαζιά εκτυπώσεων στάμπες, εταιρίες επιγραφών, εταιρίες εγχάραξης, ενδύματα αθλητικών ομάδων, εταιρίες σχολικού και εργατικού ρουχισμού, αξεσουάρ αυτοκινήτου-μοτοσυκλέτας, διαφημιστικά t-shirt) μέχρι βιοτεχνίες διακόσμησης ενδυμάτων(βιοτεχνίες κεντημάτων , εκτυπωτές μεταξοτυπιών) που ασχολούνται σε διάφορους τομείς όπως γυναικεία-ανδρικά ενδύματα, διαφημιστικά, παιδικά, τουριστικά, λευκών ειδών, ιματισμός  ξενοδοχειακός, κλπ..   Η έμπειρη ομάδα μας έχει την γνώση να σας συμβουλεύσει για κάθε πτυχή της βιομηχανίας κεντήματος και ψηφιακής εκτύπωσης.   

     Με την μακροχρόνια προσφορά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, η εταιρία μας  TECHNOGREC ΔΗΜ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ έχει αποκτήσει μια αξιοζήλευτη φήμη για την φιλική συνεργασία και καθώς γνωρίζουν όλοι οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στη συνεχή μας υποστήριξη.

Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου